Comunicacions

El plazo para presentar las propuestas de comunicaciones para las 14 Jornadas finalizó a las 15.00 horas del lunes 12 de septiembre de 2022. Gracias por vuestro interés.

Les 14 Jornades sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música se celebraran els dies 7, 8 i 9 de novembre a València. Aquesta nova edició de les Jornades dedicarà una part de la programació matinal del dia 8 de novembre a la presentació de comunicacions de professionals, col·lectius, artistes, gestors i entitats públiques o privades, tant de l’àmbit nacional com internacional.

Les institucions organitzadores de les 14 jornades desitgen, en aquesta edició més que mai, continuar donant veu als i a les professionals que vulguen assistir i participar-hi, tant de manera individualitzada com en representació d’institucions, col·lectius o entitats. Amb aquest fi, es proposa seleccionar propostes de comunicació que tracten sobre la temàtica que presenta el lema de les Jornades en aquesta ocasió: La creació com a impuls per a la transformació social.